HUR GÅR DET TILL?


Paketet passar både dig som inte startat ditt företag än och dig som har kommit igång men som vill ta ditt företag till nästa nivå! Detta är en genväg till friheten som egenföretagare helt enkelt.5 coachingsamtal - Vi anpassar samtalen och uppgifterna utefter dina specifika behov, där du befinner dig på din resa mot din dröm just nu. Du bestämmer själv om du vill ha coachingen online eller om vi träffas personligen. Vi hörs förslagsvis med 2 veckors mellanrum, men detta går att anpassa efter dina behov.


20 proffsiga bilder - Syns man inte så finns man inte. Du kommer få med dig en bildbank att använda dig av för att nå ut och lyckas med ditt företag. Inför fotograferingen har vi ett planeringssamtal så att jag kan få en bra bild av vad du önskar förmedla med dina bilder. På dagen för fotograferingen ses vi på valfri plats som du väljer utefter vilken/vilka miljöer du vill ha bilder i. Vi fotar tills du känner dig nöjd och har fått ut det du vill genom bilderna. Det är otroligt viktigt för mig att du får en bra upplevelse och känner dig bekväm, därför fotar vi tills allt känns bra för dig. Ingen tidspress här. Sedan går vi igenom bilderna tillsammans och du väljer ut dina favoriter som jag sedan redigerar och levererar som digitala högupplösta filer. 


1 hemsida - Jag bygger hemsidan åt dig utefter dina önskemål, så att du kan fokusera på din passion. Tack vare coachingsamtalen får jag en bra bild av din verksamhet, vad du vill förmedla, med vilken känsla och vilka som är dina kunder. Och nu har du ju en bildbank med proffsiga bilder att använda på hemsidan! Vi stämmer självklart av under processen så att du känner dig trygg och nöjd hela vägen. Jag ser självklart också till att din hemsida är SEO anpassad så att du lättare blir hittad på Google.


Har du några frågor? Hör av dig så berättar jag mer!(Och du...det går självklart bra att delbetala!)

Pssst..


Är du i behov av endast en ny hemsida?

Jag erbjuder det som en separat tjänst också!